Ik voel me altijd op mijn gemak bij Elles

Ik train al heel veel jaren bij Elles. Ik heb meer personal trainers gehad, maar ik vind Elles de absolute top in haar vak én als mens.

Wat ik zo bijzonder aan haar vindt, is niet alleen haar vakvrouwschap, maar ook dat ze altijd haarfijn aanvoelt welke training die dag het beste bij me past. Ik heb wel eens een mindere dag en daar past Elles dan gewoon haar training op aan.

Ze heeft op al mijn vragen direct antwoord en is zeer warm en geïnteresseerd in haar klanten. Toen ik een keer een blessure had, heeft ze er alles aan gedaan om me zo snel mogelijk weer op de been te helpen, inclusief doorverwijzing en overleg met een goede fysiotherapeut en af een toe een appje om me moed in te praten.

Elles helpt me realistische doelen te stellen en te halen. Of het nu was om in mijn bruidsjurk te passen of om indruk proberen te maken op mijn nieuwe verkering in mijn aanvankelijk iets te strakke feestjurk; ze kreeg het voor elkaar. De realiteit voor mij is dat ik vaak ‘maar’ 2 x per week kan trainen in de sportschool en de derde keer train ik thuis. Zij stelt dan een ander trainingsschema voor thuis op. En stuurt me foto’s zodat ik nog precies terug kan halen hoe een oefening ook al weer moet.

Ik voel me altijd op mijn gemak bij Elles. We werken stevig door samen, maar we lachen ook veel.

Daarom en dus niet alleen vanwege de endorfine door het trainen, ga ik altijd (nog) vrolijker de sportschool uit dan ik was binnengekomen.

Nicolien

#beastmode

Ik ben een echt Alfamannetje in de gym en voor mij is trainen een passie en een rode lijn in mijn leven. Dus zag in eerste instantie niet echt het nut van een personal trainer die mij daarbij begeleid.
Helaas door verlies van een dierbaar familielid verloor ik dat en ging dus toch opzoek om maar een vorm van routine terug te krijgen.
Door puur geluk kwam ik Elles tegen op mijn werk waar het gesprek belande bij interesses en herkende een mezelf in een aantal punten. Na een proefles gedaan te hebben waar ze mij nieuwe inzichten en perspectieven bood, wist ze me ook verder op een persoonlijke manier te bereiken en merkte dat er meer speelde.
Achteraf gezien was dat het begin van betere keuzes en een omslag punt.

We trainen nu net een paar maanden met dus niet alleen fysiek profeit en
daar wil ik je oprecht voor bedanken van de ene Alfa naar de ander.

Terug naar #Beast mode GRRRR…..

Thanks again Elles

I am now in my third month working with Elles and I honestly cannot say enough about how good she really is.

I was somewhat fit to begin with, but she always finds a way to challenge me and provide me with advice on how to improve my overall lifestyle. Her endless knowledge is only matched by her passion for fitness – she embodies her profession and truly walks the walk. She consistently creates a comfortable environment while still motivating me to reach the goals she carefully sets out. I look forward to every workout and could not be happier with the results so far.

I highly recommend Elles to anyone and everyone interested in improving themselves; and doing so with a trainer who genuinely cares about understanding you and your body.

Thanks again Elles, you’re the best!
Please just no more leg circles 🙂

Jeffrey


Hey Elles

I just want to say thank you for all of the encouragement and assistance you have provided over the years to help me attain my general fitness and strength goals.

Your advice on nutrition and our work-outs have been fun and effective! One secret goal I had was to be able to do one of these again – and where better to achieve it than on Ipanema Beach!

Thanks again and best,

Charles

Elles keeps on challenging me

I have been training with Elles for more then 3 years now and although I am long “hooked” and disciplined to sport on my own, on a regular basis, I still benefit from the advantages of working with a personal trainer.

Elles keeps on challenging me and finding creative new ways to keep the training effective and fun. All I have to do is show up.

It is rare to meet a person who is so passionate, professional and dedicated to her work, which is why I am glad I decided to work with Elles.
And if she managed to get me into a training routine, than she can for sure do it with you!


 

Lieve elles

ik ben heel blij met jou. Het is fijn om met iemand te trainen die merkbaar liefde voor haar vak heeft.

Elles is kundig, betrokken, positief en ze luistert naar mijn behoeften. Als je Elles iets vraagt geeft ze altijd een goed en duidelijk antwoord niets is haar teveel. ik heb Elles ontmoet op de sportschool en vroeg haar eens of ze naar mijn voeding wil kijken omdat ik graag wat kilo’s eraf wil hebben. Nou dat wilde ze wel, ik vroeg haar kan je ook eens een sportschema voor mij te maken. En ik krijg een goed schema ze legde zelf de oefeningen uit en schreef alles goed op ook voor mij dat ik zelf de oefening goed kan uitvoeren. Want heb zelf al eens met andere mensen gesport maar het was het toch niet. Want kreeg toch steeds last van mijn blessure en met Elles niet. En ze vraagt altijd hoe het met je gaat en altijd heel belangstellend.

Sinds ik met Elles train voel in dat ik eindelijk serieus genomen wordt en de trainingen zijn altijd erg goed deze vrouw verstaat haar vak. Inmiddels ben ik al een aantal maanden met Elles aan het trainen en ik voel me stukken fitter alleen mijn gewicht is nog niet helemaal waar ik wezen wil maar gaat de goede kant op.Ik doe oefeningen waarvan ik dacht dat ik die nooit zou kunnen doen maar met de hulp van Elles lukt het wel.

Ik zit dus ook in de overgang en Elles heeft mij ook goed geadviseerd qua voeding. Ik sport nu 3 keer in de week, en heb mijn doelen langzamerhand aangepast dit omdat ik in de overgang ben en dan gaat alles wat langzamer. Was eerst het doel om alleen maar af te vallen en strakker te worden nu ervaar ik het nu als een plezier om bezig te zijn met het gezonder en krachtiger maken van mijn lichaam. Het heeft me ook sterker gemaakt en mijn houding wordt ook steeds beter. Natuurlijk ben ik zelf ook goed bezig maar Elles leert mij steeds nieuwe oefeningen en ook leert ze me anders te eten en geeft ook sites waar ik ook lekkere recepten kan vinden.. Ze is nu onmisbaar in mijn training en ik kijk uit naar mijn lange termijn resultaten en naar de trainingen die komen gaan. Want wil zeker 2 a 3 x per maand met Elles een Personal Training blijven doen.

Elles bedankt, je bent een Topper

Bedankt elles!

Nadat ik bijna een jaar gewerkt had op een plek met weinig lichaamsbeweging en een waardeloos bedrijfsrestaurant, lange autoritten met de nodige snacks en “geen tijd” om te sporten merkte ik tot mijn schrik dat ik ruim 6 kilo was aangekomen, en dat ik me letterlijk niet lekker in m’n vel voelde zitten.
Een goede vriend van me trainde al een tijd met Elles en ik was erg onder de indruk van de resultaten die hij boekte, dat wilde ik ook!

Alleen 1 probleempje, ik houd niet van fitnessen en vind sportscholen intimiderend met al die strakke, gespierde lijven om me heen. Maar ik ben blij dat ik m’n stoute sportschoenen heb aangetrokken en een afspraak met Elles heb gemaakt. Ik ontmoette een sportieve, enthousiaste vrouw die begreep hoe ik in elkaar stak en mij op mijn eigen niveau wilde begeleiden mijn doelen te bereiken.

Het fijne van “trainen met Elles” is dat ze niet alleen aan je denkt terwijl we samen aan het sporten zijn, maar ook tussendoor met je bezig is door je aan te spreken in de sportschool of af en toe met een leuk berichtje weet te motiveren. Zonder deze persoonlijke begeleiding was ik waarschijnlijk aan de zoveelste fitnesspoging begonnen om het na 3 weken alweer op te geven omdat ik geen resultaat zag of omdat ik er geen zin meer in had. Dankzij Elles heb ik het dit keer wél vol kunnen houden en ga ik nog steeds door met sporten omdat ik nu heb gemerkt ‘dat ik het ook kan’ en dat ik me gewoonweg veel beter voel!

Bedankt Elles!


Nu ga ik echt met plezier sporten.

Een paar jaar geleden heb Elles leren kennen via mijn broer die bij Club Sportive trainde. Ik vond dat ik iets moest doen om mijn conditie te verbeteren en om beter in vorm te komen, alleen had ik daar zelf niet genoeg discipline voor.

Vanaf het begin heeft Elles een schema gemaakt om m’n conditie op te bouwen. In mijn eigen tempo zodat het goed vol te houden is.
Elles houdt het schema bij en zorgt voor afwisselende oefeningen.

Daarnaast is het fijn dat ze ook voedingsadviezen geeft.
In combinatie met de training ben ik weer helemaal in conditie en vorm gekomen en voel met superfit!

Nu ga ik echt met plezier sporten.


 

Ik ben fitter dan ooit

Een personal trainer? Nogal overdreven of niet?! Je kan toch zelf wel wat aanklooien op die apparaten? Is dat niet meer iets voor Hollywoodsterren? En waar verdient zo’n type eigenlijk geld mee? Met mij afbranden zeker terwijl ik lig te creperen…

Dit is ongeveer hoe ik een paar jaar geleden dacht over een personal trainer. Eigenlijk was ik niet zo positief over sporten in het algemeen: van nature ben ik nu eenmaal verre van sportief waarbij ik altijd met een grote boog om sportscholen heen liep. Ik moest dan ook wel even een drempel over voordat ik nota bene met een personal trainer aan de bak ging. Onder lichte dwang toog ik twee jaar geleden naar Club Sportive: ik had een aantal lessen cadeau gekregen en er was al een afspraak ingepland met PT Elles. Na een gesprek over mijn sportverleden, motivatie (..) en doelstellingen gingen we wat apparaten proberen. Ik zag Elles geconcentreerd mijn bewegingen volgen, zaken noteren om ondertussen mijn houding te corrigeren en mij te sommeren door te gaan. Het bleek een stuk professioneler dan ik had verwacht en kreeg er zelfs al een beetje vertrouwen in dat we weleens resultaat zouden kunnen gaan boeken.

Na enkele trainingen had Elles mijn lichaam aardig door en waren we redelijk aan elkaar gewend. Tussen de oefeningen kon er ook gewoon gepraat worden en gelachen waardoor ik het zelfs leuk begon te vinden om te gaan trainen met Elles.

Het trainen met Elles heeft mijn kijk op sport definitief veranderd. Met veel plezier ga ik nu naar de sportschool en train ik trouw twee keer per week. De enige reden dat ik dit vol hou is Elles. Als ik die afspraken met Elles niet zou hebben staan, zou ik altijd wel een reden hebben om ‘morgen’ te gaan, nu plan ik mijn verplichtingen en sociale leven om deze afspraken heen.
Elles zorgt ervoor dat er continu vooruitgang zit in de training waardoor het nooit saai wordt en je altijd weer trots kan zijn op jezelf. Hierbij wordt je tijdens de training steeds gecoacht hoe de oefening beter kan zodat je optimaal resultaat behaalt en er geen blessures aan over houdt. Ik ben fitter dan ooit, heb een goede conditie en mijn lichaam heeft een mooiere vorm: dat zie je en dat voelt bovendien super!

Ook mijn zwangerschap (en bevalling!) heb ik meer dan goed doorlopen. Dit schrijf ik voor een groot deel toe aan de trainingen met Elles. Tot twee dagen voor mijn bevalling hebben we getraind. Omdat ik weet dat Elles iemand is die veel liefde heeft voor haar vak, nooit stil staat en zich blijft ontwikkelen had ik gedurende mijn hele zwangerschap een blind vertrouwen dat zij mij de begeleiding gaf die ik nodig had.

Kortom: trainen met Elles staat in het teken van vooruitgang en altijd tot het uiterste gaan, maar wel op een manier dat het leuk blijft en je elke keer weer zin hebt om te gaan. Een aanrader.


 

Vol vertrouwen jaagt mijn hart

Ziek ben je en ziek wordt je van de immer uitgeraaste combinatie van uitzichtloodsheid en hoop!
Gelukkig kan Elles zo goed luisteren , observeren en aanvoelen dat zij  zelfs in dagen van totale verlamming ,door dat wantrouwen in de eigen ik, de zieke in beweging krijgt om je beter te voelen, de grens tussen wantrouwen en vertrouwen te verkleinen en de glimlach van Elles als een beschermende deken mee te nemen naar het zoveelste ziekenhuis bezoek
Dank lieve Elles, je kankerpatiënt

Met lauriergroet , Zoë


De grote jongensdroom!

15 jaar oud: je wilt ook dat je lijf groot wordt, niet alleen lang! Sportscholen mag je niet in, overigens ook omdat het gevaarlijk is om zomaar te gaan trainen ….
Dus je bent 15 jaar traint 2 x per week met Elles in de sportschool , want dan kan het wel:)

En na 18 maanden heb je een basisconditie, een stoere beginnende zichtbare spierontwikkeling, een eeuwig waardevolle kennis over je eigen lichaam, je droomlijst aangepast voor realiteitsdromen, en bovenal een voorkeurskeuze ontwikkeld voor lichaamsconditie & bijpassende sportkeuze.
Als je dan op je 18e bedenkt dat je wil gaan boxen kan je zo instromen, want een stommiteit met je lichaam haal je niet meer uit na 18 maanden met ELLES door de gym te hebben gestoeid!
De waardevolle jongensdroom.


Elles is me er eentje!

Voorheen had ik nog nooit met een personal trainer gepraat en had een beeld van harde bikkels. Elles is dat ook, maar daarnaast enorm lief en invoelend. Je zou haast denken dat ze het meent wat ze zegt 😉 Zonder grappen, Elles gaat door tot het bittere eind, ook al liet ik de moed soms zakken. Dat zorgde ervoor dat ik het doel weer voor ogen had. Ik heb nu een heel ander beeld van personal trainers, maar ik vraag me af eigenlijk af of de meesten zo zijn. Ik denk eigenlijk dat alleen zij zo is: slim, gedreven en weet echt te motiveren: in alle opzichten een vakvrouw.

Anneke van Ginneken


Een echte aanrader!!!!

Elles is een geweldige trainer en persoonlijkheid. Een trainer die je altijd motiveert en inspireert. De trainingen zijn pittig maar zeer waardevol en nuttig. Je kan daarnaast dan ook weer zelf beter trainen. Je kunt altijd bij Elles terecht voor voedingsadvies en nuttige tips om gezonder te leven. Ik ken Elles al meer dan 10 jaar en het is altijd een cadeautje voor mijzelf als we weer een tijdje samen trainen. Een echte aanrader!!!!

Femmy Blakely Roosterman.


“Ik kan Elles’ trainingen aan iedereen aanraden!”

Ruim een jaar geleden gaf Elles mij mijn eerste personal training en sindsdien wil ik niemand anders meer. Ze heeft me zo ontzettend veel geleerd over voeding, mijn lichaam en de juiste manier van trainen. Ik ben zeker afgevallen maar vooral echt gezonder en bewuster gaan leven. Ze is altijd bereikbaar voor vragen en denkt goed mee over mogelijkheden om je beoogde levensstijl in je dagelijks leven te integreren.

“Ik kan Elles’ trainingen aan iedereen aanraden!”


"ik zocht naar hulp, en die kreeg ik"

Beste Elles,

Ik wil je bedanken dat je in mij bent blijven geloven, toen ik het opgaf. Na een moeilijke periode heb ik besloten om bij jou te gaan trainen, geen idee wat dat eigenlijk inhield. Ik zocht naar hulp, en die kreeg ik. Je luisterde naar mij, je bleef rustig en coachte mij waar nodig. Ook al was ik vaak zeer eigenwijs. Je leerde mij dat ik heel veel zelf in de hand had. Inmiddels ben ik van baan veranderd en ben ik 6 kilo afgevallen. Ik heb weer zin in nieuwe uitdagingen!

Power to us.

Tom


"Stap voor stap heb je mij verder gebracht"

Lieve Elles,

Niet makkelijk was het, en nee soms ook niet leuk. Stap voor stap heb je mij verder gebracht. 57 jaar maar deze zomer ga ik flaneren / Farmer walking over het strand, En dan hoor ik jou in mij gedachten; Centreren, lang maken, naar voren kijken, trotse houding… mijn badpak ligt al klaar. Bedankt Elles ik kijk uit naar onze volgende training.

Knuffel van Charlene


 

I always look forward our training sessions

I am a man who has played sports for his whole life, and has trained five times per week for over thirty years.
I have worked with many trainers in Amsterdam and other cities, and Elles is the best I have found. She is very precise about technique, tailors your program perfectly to your needs and abilities, and is always positive and motivating.

When I had a back injury she created special exercises and I have had no more problems since then.

Also my friends notice that I have become even stronger and I always respond that it is from “trainenmetelles.” I always look forward our training sessions..


Thanks Elles you are the wonderwoman!

Before meeting Elles, I had been training for roughly a decade by myself, using books and magazines as a guide. Although I had built up muscle mass, my body never seemed to look the way I hoped it would when I started training.

Frustrated, I decided to look for a trainer and luckily decided to go with Elles. At first I wasn’t so sure when she completely changed the way I trained focussing on things I mistakenly had thought were ‘unimportant’. Things she knew were the vital areas I had neglected that held the key to my success. Within a few weeks the changes in my body were pretty radical! My friends were all admiring the improvements and I was feeling great. She also very cleverly found a way to strengthen an injured knee by developing all the supporting areas around it; and now full free standing barbell squats – an exercise impossible for me to do before – have become the cornerstone of my workout routine!

Now almost 6 months later I have very nearly reached that illusive ideal mental picture of my body I have striven for for over a decade. More than that I cannot ask for!

Additionally, Elles listens carefully to my needs and the swiftly designs my exercise programme accordingly. She is always teaching me new tricks and techniques and just when I think I have got a technique mastered she shows me how to take it that one step further! She knows exactly what needs to change and when, how to motivate me and keep me interested in my workouts; and most importantly she is a LOT of fun to work out with. I can’t recommend her more highly, and I hope to be training with her for a long time to come!

Thanks Elles you are the wonderwoman! 😉

Best, Chad


 

I would wholeheartedly recommend Elles!

I have been working out with Elles for over two years. The results have been wonderful. Elles listens very closely to her client’s needs and creates a routine focused on obtaining results.

But that’s not all, she also motivates her clients to live healthier lives and think of the big picture in terms of their overall health and well being. Elles went out of her way to speak to my physical therapist to better understand issues I was having, and worked with me and the physio to revise my work-out program accordingly.

I would wholeheartedly recommend Elles!


Pain is gone, muscles are strengthened

Since 15 months I have Elles as my personal trainer and the story about my experiences is short and somehow impressive:

I came to Amsterdam working 3 years basically “day & night” and doing no regular sport at all anymore. This caused at the end of those 3 years pain in my the whole body. No doctor – after endless checks – could help so I contacted a Fysio. He could help me only partly but recommended to start with a personal trainer, bringing me together with Elles.

Training was from the very beginning a round program strengthening the entire body & muscle system, 1 hour each session. The training program  has gradually increased in intensity, always in steps which were “digestible” and appropriate for me – not too easy, not too much, not going beyond  personal limits. I trained on average 4-6 times per month with Elles and another 4-6 times/m for myself. Pain is gone, muscles are strengthened and it is simply happiness being back to former constitution and strength.

I will continue further to train 4-6 times/m with Elles.

Reinhold

Amsterdam, October 2016